Spring naar inhoud

Werken bij Gasunie

Bij Gasunie zijn we samen verantwoordelijk voor de betrouwbaarheid van onze infrastructuur. Met elkaar zorgen we ervoor dat er jaarlijks 125 miljard kubieke meter gas door ons netwerk kan stromen. Ondertussen werken we hard aan de noodzakelijke energietransitie. Ook jouw kennis en kunde is van groot belang.

Onze bedrijfscultuur

Miljoenen mensen zijn dagelijks afhankelijk van ons werk. Natuurlijk werken we daarom met strakke regels waarbij veiligheid voorop staat. Maakt ons dat een starre organisatie? Helemaal niet. We genieten van samenwerken waarbij iedereen verantwoordelijkheid mag dragen voor het eigen werk. Ondernemende ideeën zijn altijd welkom en we maken ruimte voor de persoonlijke groei van onze medewerkers.

Vacatures bij Gasunie

Kijk voor een overzicht van onze vacatures en opdrachten op onze vacaturesite.

Vind je hier niet de baan die je zoekt? Maak dan een profiel en een job-alert aan. Je ontvangt een mail wanneer we nieuwe vacatures hebben.

World-class Workplace bij Gasunie

Onze medewerkers zijn zó tevreden over ons dat wij het keurmerk World-class Workplace hebben behaald! Onze score op de zes elementen: werkgeverschap, organisatietrots, organisatierichting, waardering, werktrots en het benutten van talent, heeft geresulteerd in een onafhankelijk keurmerk waar we trots op zijn. Het keurmerk is toegekend door onderzoeksbureau Effectory.
Benieuwd of werken bij Gasunie ook iets voor jou is? Kijk op deze site of informeer bij onze recruiter.

Gasunie in je netwerk

Werken er mensen die je kent bij Gasunie? Ontdek het met je LinkedIn-profiel.