Spring naar inhoud

Word jij onze Management Trainee?

Ontwikkel jezelf snel tot professional in de energietransitie!

  • Drie uiteenlopende, uitdagende opdrachten in twee jaar
  • Grote autonomie en verantwoordelijkheid
  • Ruimte en intensieve begeleiding bij jouw persoonlijke ontwikkeling
  • Persoonlijk ontwikkelbudget

Ons Management Traineeship heeft twee Europese prijzen gewonnen, voor de beste Personal Branding en de beste Programma Manager!

Zet je in voor de toekomst van Nederland!

Ben jij maatschappelijk betrokken? En heb jij de ambitie om je in te zetten voor de toekomst van Nederland? Dat is mooi, want wij zijn op zoek naar talentvolle Management Trainees, die een leidende rol kunnen spelen in de energietransitie. Wij zijn als bedrijf hárd in ontwikkeling en dragen volop bij aan de energietransitie op het gebied van waterstof, groen gas, warmte en CCUS. Wij zoeken verbinders, kartrekkers en aanjagers die hierin het verschil kunnen maken.

Meer weten? Lees de ervaringen van onze huidige trainees en een aantal oud-trainees die nu een leidinggevende positie hebben in onze organisatie. En luister naar Han Fennema die je uitlegt waarom een traineeship bij Gasunie een fantastische plek is om je carrière te beginnen en je snel te ontwikkelen tot professional op het gebied van energie en energietransitie. Ook lees je hier meer over de inhoud van ons traineeship.